Voor ons is het van groot belang dat we oplossingsgericht meedenken. Onze kernpunten zijn onder andere:

betrouwbaar
Betrouwbaar

Klanten kiezen voor Plastic Modern omdat we een flexibele en betrouwbare partner zijn. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De grondstoffen waarmee we werken worden dan ook zorgvuldig uitgekozen. We staan open voor vernieuwingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Om deze redenen komen klanten bij ons terug.

Klantgericht
Klantgericht

Een belangrijke sleutel tot ons succes is luisteren. Wij vertellen u graag wat wij doen, maar eerst willen wij weten wat uw bedrijf doet! Door de betekenis en boodschap van uw bedrijf, product en/of dienst goed onder de loep te nemen, maken wij een product dat het plaatje compleet maakt zoals u dat in gedachten heeft.

maatwerk
Maatwerk

Plastic Modern B.V. is gespecialiseerd in de productie van maatwerk opberg- en presentatie producten. Voorbeelden hiervan zijn ringbanden, condoleanceregisters, offertemappen, staalkappen en noem het maar op. Met ons deskundige team ontwikkelen wij in samenspraak met u een product dat geheel aansluit bij uw bedrijf.

Uit voorraad leverbaar
Uit voorraad leverbaar

Naast onze klant specifieke producties hebben wij ook diverse voorraadartikelen. Er zijn ringbanden, tabbladen en transparante hoezen die wij snel uit voorraad kunnen leveren.

historie

Historie

voorwoord

Voorwoord

plastic modern packaging presentation

Verduurzaming