Plastic Modern biedt u de mogelijkheid uw ringbanden een eigen gezicht te geven. Een gezicht dat aansluit bij uw huisstijl, het thema van een campagne of uw doelgroep. Door het gebruik van verschillende materialen en (druk)technieken zijn de mogelijkheden haast oneindig. Omdat Plastic Modern dit alles in eigen huis verzorgt, is een perfecte uitvoering gewaarborgd.

Standaard ringbanden:

Wat onze standaard ringbanden erg bijzonder maakt is dat de folie verlijmd wordt op het karton. Eigenlijk is alleen het formaat van deze banden ‘standaard’, want door de transparante hoezen op de voorzijde en de rug is het mogelijk de ringbanden een geheel eigen karakter te geven. Dat maakt dit type ringband zeer geschikt voor professionele presentaties. De ringband wordt voorzien van een 2- of 4-rings mechaniek, leverbaar in capaciteiten van 15 mm tot en met 65 mm.

Ringbanden standaard

Ringbanden vinyl:

Kunststof gelaste ringbanden zijn duurzaam en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn vele soorten folies met verschillende nerven en in diverse kleuren.

Ringbanden vinyl

Ringbanden papier / linnen / balacron:

Bij deze ringbanden wordt bandmateriaal om- en tegengeplakt op grijsbord. Het grijsbord kan omplakt worden met drukwerk, door u aangeleverd of geheel door ons verzorgd. Bandmaterialen zoals linnen of balacron geven een geheel eigen karakter en luxe uitstraling aan de ringband. Wij adviseren u graag.

Omslagmappen

Ringbanden polypropyleen:

Ringbanden van polypropyleen hebben een moderne uitstraling. Het materiaal is goed te bedrukken in zeefdruk, offset of digitaal. Het materiaal is duurzaam en verkrijgbaar in diverse diktes en kleuren.

Ringbanden polypropyleen